Esgrado

------------------ wij onderscheiden ons door de nette afwerking en de vele mogelijkheden qua maatwerk -----------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- keuken voorzien van keramiek aanrechtblad en barretje ------------------------------------
---------------------------------- showroom 2km van woonboulevard Sliedrecht verwijderd -----------------------------------

Steigerhouten meubelen
Exlusieve steigerhouten meubelen geheel naar uw wensen
 

Hartelijk welkom bij Esgrado!
 -steigerhouten meubelen op maat en naar wens gemaakt-

Steigerhouten meubelen van Esgrado
Esgrado is een klein bedrijf dat al meer dan 6 jaar gespecialiseerd is in het maken en ontwerpen van steigerhouten meubelen, steigerhouten keukens of meubelen van ander gebruikt hout.

Alle steigerhouten meubelen zijn eigen ontwerp en kunnen geheel op maat en naar de wensen van de klant gemaakt worden. Ook maken wij steeds meer keukens van steigerhout.

Al onze steigerhouten meubelen zijn gemaakt van gebruikte steigerplanken en hebben een zeer nette afwerking. De steigerhouten meubels combineren wij vaak met andere materialen zoals gebruikte eiken of grenen balken, glas en hardsteen.

Om de steigerhouten meubelen helemaal af te maken kunt u als laatste de juiste lak afwerking en het bijpassende meubelbeslag uitkiezen.    

Voor meer informatie over de steigerhouten meubelen of keukens nodigen wij u graag uit in onze showroom!

Esgrado betekend: ''Iets extra''
Deze betekenis laten wij terug zien in de kwaliteit en afwerking van de steigerhouten meubelen en overige producten.

Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!
Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!

Badkamermeubelen

- Steigerhouten badkamermeubelen -
 

Steigerhouten badkamermeubel
Een badkamermeubel van steigerhout? Steigerhout is de ideale houtsoort voor badkamermeubels. Steigerhout kan namelijk heel goed in een vochtige omgeving staan, het hout gaat hierdoor niet werken of kromtrekken. Wel is het aan te raden om de steigerhouten badkamermeubels te voorzien van een beschermlak. Zo is het badkamermeubel makkelijk af te nemen is trekt het vocht niet in de wastafel of badkamerkast. 
Een badkamermeubel van steigerhout is een ideale optie wanneer u op zoek bent naar een mooi meubelstuk van hoogwaardige kwaliteit.
Niet alleen is een 
badkamermeubel van steigerhout uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes, maar ook de uitstraling van het badkamermeubel van steigerhout is goed op maat te maken door de vele bewerkingsmogelijkheden van deze prachtige houtsoort.
Een passend badkamermeubel van steigerhout: Heeft u interesse in een badkamermeubel van steigerhout, dan bent u aan het juiste adres bij Esgrado. Wij bieden u diverse modellen van het badkamermeubel van steigerhout en zijn daarnaast in staat een model op maat voor u te vervaardigen. Ook is het mogelijk bij ons een hardstenen wasbak of granieten bovenblad op het badkamermeubel van steigerhout te bestellen.
Tevens kunnen wij het 
badkamermeubel van steigerhout voorzien van diverse soorten lak, olie of wash, afhankelijk van uw wensen.
 

Maatwerk
Steigerhouten badkamermeubels geheel op maat. Doordat elke badkamer zijn eigen ontwerp en afmetingen heeft is het wel zo handig als u steigerhouten badkamermeubel ook geheel op maat en naar wens gemaakt kan worden. Daarom bieden wij verschillende modellen steigerhouten badkamermeubelen aan om u ideeën te geven voor een badkamermeubel welke in uw badkamer past. Staat het idee of model steigerhouten badkamermeubel er niet bij dan kunt u zelf het model en de afmetingen aangeven. Doormiddel van verschillende afwerkingmogelijkheden en verschillende meubelbeslag komt u uiteindelijk wel bij de ideale steigerhouten badkamermeubels. Deze steigerhouten badkamermeubelen worden geheel op maat en naar wens gemaakt en zijn voorzien van stoer meubelbeslag en robuuste hardstenen wasbakken.
 

Hardsteen wasbakken / chinees natuursteen spoelbakken
Op zoek naar een robuuste chinees hardsteen wasbak / natuursteen spoelbak? Wij hebben verschillende modellen hardsteen wasbakken op voorraad voor een goede prijs. De hardsteen wastafels en natuursteen spoelbakken zijn voorzien van kraangat. Het is mogelijk om een passende ruimtebesparende sifon met chrome push to open korfplug bij de hardsteen wasbak te bestellen.
Uiteraard is het ook mogelijk om vooraf de hardsteen wasbakken te bezichtigen in onze showroom.
Zo weet u zeker dat de hardsteen wasbak in het net zo mooi is als op de foto!
 

Webshop
Ook online kunt u de steigerhouten badkamermeubels op maat bestellen. U kunt nagenoeg heel uw badkamermeubel online samenstellen.
De hardsteen wasbakken / natuursteen spoelbakken staan ook op de webshop. Bij bestelling betaald u slechts 25% aan en het resterende betaald u bij de aflevering van het steigerhouten badkamermeubel.

Showroom
Bij Esgrado kunt u altijd het badkamermeubel van steigerhout bestellen dat aan uw wensen voldoet. Heeft u in ons online assortiment een badkamermeubel van steigerhout gezien dat u aanspreekt, dan kunt u op afspraak een kijkje komen nemen in onze showroom aan Westeinde 5A in Wijngaarden. Om u beter te kunnen informeren over een passende steigerhouten badkamermeubel adviseren wij u om bezoek te brengen aan onze showroom, hier kunt u de modellen en kwaliteit van de steigerhouten badkamermeubelen zien. Ook kunt u hier de mogelijkheden bespreken voor een steigerhouten badkamermeubel voor u op maat. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bel naar 06 – 22 78 99 03,
mail naar 
info@esgrado.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website.
 

       

Klik HIER om naar de categorie badkamermeubelen te gaan

Stoer badkamermeubel van steigerhout op maat. 

Landelijk en strak badkamermeubel van steigerhout.

Deze steigerhouten wastafel is voorzien van twee hardstenen wasbakken. 

Steigerhouten wastafel / badkamermeubel met een grote wasbak van hardsteen. 

Eikenhouten wastafel met stalen poten. 

FacebookTwitterGoogle