Esgrado

------------------ wij onderscheiden ons door de nette afwerking en de vele mogelijkheden qua maatwerk -----------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- keuken voorzien van keramiek aanrechtblad en barretje ------------------------------------
---------------------------------- showroom 2km van woonboulevard Sliedrecht verwijderd -----------------------------------

Steigerhouten meubelen
Exlusieve steigerhouten meubelen geheel naar uw wensen
 

Hartelijk welkom bij Esgrado!
 -steigerhouten meubelen op maat en naar wens gemaakt-

Steigerhouten meubelen van Esgrado
Esgrado is een klein bedrijf dat al meer dan 6 jaar gespecialiseerd is in het maken en ontwerpen van steigerhouten meubelen, steigerhouten keukens of meubelen van ander gebruikt hout.

Alle steigerhouten meubelen zijn eigen ontwerp en kunnen geheel op maat en naar de wensen van de klant gemaakt worden. Ook maken wij steeds meer keukens van steigerhout.

Al onze steigerhouten meubelen zijn gemaakt van gebruikte steigerplanken en hebben een zeer nette afwerking. De steigerhouten meubels combineren wij vaak met andere materialen zoals gebruikte eiken of grenen balken, glas en hardsteen.

Om de steigerhouten meubelen helemaal af te maken kunt u als laatste de juiste lak afwerking en het bijpassende meubelbeslag uitkiezen.    

Voor meer informatie over de steigerhouten meubelen of keukens nodigen wij u graag uit in onze showroom!

Esgrado betekend: ''Iets extra''
Deze betekenis laten wij terug zien in de kwaliteit en afwerking van de steigerhouten meubelen en overige producten.

Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!
Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!

Hardsteen

- hardsteen - 
 

Hardsteen wasbakken, spoelbakken en (keuken) bladen. 
Op zoek naar een robuuste hardsteen wasbak / natuursteen spoelbak een hardsteen aanrechtblad of hardsteen tegels? Wij hebben verschillende modellen hardsteen wasbakken en bladen op voorraad voor een goede prijs. Verschillende hardsteen wastafels en natuursteen spoelbakken zijn voorzien van een kraangat. Ook is het mogelijk om een model hardsteen wasbak zonder kraangat te kiezen. U kunt dan kiezen voor een kraan die aan de muur bevestigd is voor een stoer en nostalgisch effect. Het is mogelijk om een passende ruimtebesparende sifon met chrome push to open korfplug bij de hardsteen wasbak te bestellen. Hardsteen / natuursteen past bij vrijwel elk soort hout of meubel. Door de natuurlijke uitstraling past een hardsteen wasbak, spoelbak of keukenblad ook al snel in ieder interieur. 
 

Maatwerk
Bij ons kunt u ook terecht voor een mooie wastafel van steigerhout gecombineerd met een wasbak van hardsteen. De steigerhouten wastafels / badkamermeubels worden op maat en naar wens gemaakt. Ook kunnen wij complete keukens van steigerhout, gecombineerd met een hardsteen aanrechtblad en een hardsteen spoelbak helemaal op maat en naar wens maken. Tevens kunnen wij het badkamermeubel van steigerhout of de steigerhouten keuken voorzien van diverse soorten lak, olie of wash, afhankelijk van uw wensen. Doordat elke badkamer zijn eigen ontwerp en afmetingen heeft is het wel zo handig als uw steigerhouten badkamermeubel geheel op maat en naar wens gemaakt kan worden. Daarom bieden wij verschillende modellen steigerhouten badkamermeubelen aan om u ideeën te geven voor een badkamermeubel welke in uw badkamer past. Staat het idee of model steigerhouten badkamermeubel er niet bij dan kunt u zelf het model en de afmetingen aangeven. Doormiddel van verschillende afwerkingsmogelijkheden en verschillend meubelbeslag komt u uiteindelijk wel bij het ideale steigerhouten badkamermeubel.
 

Webshop
U kunt online de hardsteen wasbakken en hardsteen aanrechtbladen bestellen. U kunt ook heel uw badkamermeubel of keuken online samenstellen. Bij bestelling betaald u slechts 25% aan en het resterende betaald u bij de aflevering van het steigerhouten badkamermeubel of de steigerhouten keuken.
 

Showroom
Uiteraard is het ook mogelijk om vooraf de hardsteen wasbakken, badkamermeubels voorzien van hardsteen wasbakken en steigerhouten keukens met hardsteen aanrechtbladen en spoelbakken te bezichtigen in onze showroom. 
Zo weet u zeker dat het hardsteen / natuursteen in het echt net zo mooi is als op de foto!
 Heeft u in ons online assortiment een hardsteen wasbak, aanrechtblad van hardsteen, badkamermeubel van steigerhout of een steigerhouten keuken gezien dat u aanspreekt, dan kunt u op afspraak een kijkje komen nemen in onze showroom aan Westeinde 5A in Wijngaarden. Hier kunt u de modellen en de kwaliteit zien. Ook kunt u hier de mogelijkheden bespreken voor een steigerhouten badkamermeubel of keuken voor u op maat. Wilt u meer in
formatie? Neem dan contact met ons op. Bel naar 06 – 22 78 99 03, mail naar info@esgrado.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

        

Klik HIERom naar de categorie hardsteen te gaan.
 

Dit steigerhouten badkamermeubel is voorzien van twee hardsteen wasbakken zonder kraangat. 

Badkamermeubel van steigerhout met hardsteen wasbakken voorzien van kraangat.

Badkamermeubel met een hardsteen bovenblad en hardsteen wasbakken / natuursteen.

Keuken van steigerhout met hardsteen aanrechtbad en een hardsteen spoelbak. 

Stoere keuken van steigerhout met een keukenblad en spoelbak van hardsteen / natuursteen. 

Deze steigerhouten keuken is voorzien van een hardsteen aanrechtblad. 

Mooie keuken van steigerhout met een hardsteen keukenblad. 

Steigerhouten keuken voorzien van hardsteen aanrechtblad en hardsteen wasbak. 

Eikenhouten keuken met hardsteen aanrechtblad en hardsteen wasbak. 

Stoer keukenblok van steigerhout met een natuurstenen blad en wasbak. 

Deze tafel is voorzien van 3 hardsteen inlegstenen. 

Kookeiland van steigerhout met hardsteen spoelbak en een hardsteen blad op maat.  

 

Wastafel van steigerhout met een natuurstenen wasbak. 

Steigerhouten wastafel / badkamermeubel van steigerhout met hardsteen wasbakken. 

Wit wastafel van steigerhout met twee wasbakken van hardsteen. 

FacebookTwitterGoogle