Esgrado

------------------ wij onderscheiden ons door de nette afwerking en de vele mogelijkheden qua maatwerk -----------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- keuken voorzien van keramiek aanrechtblad en barretje ------------------------------------
---------------------------------- showroom 2km van woonboulevard Sliedrecht verwijderd -----------------------------------

Steigerhouten meubelen
Exlusieve steigerhouten meubelen geheel naar uw wensen
 

Hartelijk welkom bij Esgrado!
 -steigerhouten meubelen op maat en naar wens gemaakt-

Steigerhouten meubelen van Esgrado
Esgrado is een klein bedrijf dat al meer dan 6 jaar gespecialiseerd is in het maken en ontwerpen van steigerhouten meubelen, steigerhouten keukens of meubelen van ander gebruikt hout.

Alle steigerhouten meubelen zijn eigen ontwerp en kunnen geheel op maat en naar de wensen van de klant gemaakt worden. Ook maken wij steeds meer keukens van steigerhout.

Al onze steigerhouten meubelen zijn gemaakt van gebruikte steigerplanken en hebben een zeer nette afwerking. De steigerhouten meubels combineren wij vaak met andere materialen zoals gebruikte eiken of grenen balken, glas en hardsteen.

Om de steigerhouten meubelen helemaal af te maken kunt u als laatste de juiste lak afwerking en het bijpassende meubelbeslag uitkiezen.    

Voor meer informatie over de steigerhouten meubelen of keukens nodigen wij u graag uit in onze showroom!

Esgrado betekend: ''Iets extra''
Deze betekenis laten wij terug zien in de kwaliteit en afwerking van de steigerhouten meubelen en overige producten.

Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!
Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!

Hoogslapers

- steigerhouten hoogslapers voor kinderen -

Hoogslapers van steigerhout:
Zoekt u naar een hoogslaper van steigerhout voor uw kind of wenst u zelf een tweepersoons hoogslaper van steigerhout, zodat u extra ruimte kunt creëren in een kleine slaapkamer? Esgrado maakt het mogelijk. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende modellen hoogslapers van steigerhout.
Hierbij kunnen wij uiteraard een onderstel realiseren dat aan uw wensen voldoet. Kies bijvoorbeeld voor een hoogslaper van steigerhout met een kledingkast eronder of bijvoorbeeld een hoogslaper van steigerhout voorzien van een frame van steigerbuizen met een werkruimte of speelruimte eronder.

Waarom kiezen voor een hoogslaper van steigerhout? Een hoogslaper van steigerhout is zeer stevig, van hoogwaardige kwaliteit en duurzaam. U zult dan ook lang plezier kunnen hebben van de hoogslaper van steigerhout. Uiteraard zorgen wij voor een splintervrije afwerking en kunnen wij het steigerhout voorzien van diverse soorten lak, olie of wash. Heeft u speciale wensen voor de hoogslaper van steigerhout? Dit is geen probleem. Wij kunnen altijd een ontwerp maken dat aan uw wensen en behoeften voldoet.
 

Maatwerk
Deze stoere steigerhouten hoogslapers hoogslapers worden geheel naar op maat gemaakt!

Door middel van verschillende modellen en afwerkingen kunt u geheel uw eigen kinderdroombed samenstellen. Een hoogslaper van steigerhout moet uniek zijn, maar ook moet een steigerhouten hoogslaper stevig zijn. Uw kind moet kunnen spelen in zijn of haar hoogslaper, daarom word er vaak gekozen om een steigerhouten hoogslaper te combineren met een speelgedeelte, de hoogslaper word dan een echt speel/slaaphuisje van steigerhout!

Webshop
Online een steigerhout hoogslaper op maat bestellen? Het is helemaal mogelijk! Geef via de webshop het gewenste model, afmetingen en afwerkingen van uw steigerhout hoogslaper aan! De aanbetaling is slechts 25%, het resterende bedrag betaald u nadat de hoogslaper bij u thuis gemonteerd staat!
 

Showroom
Voor vragen of meer informatie over een hoogslaper van steigerhout nodigen wij u graag uit in onze showroom, hier kunt u tot in detail bespreken wat het model van de steigerhout halfhoogslaper / hoogslaper moet worden.

 

             

klik HIER om naar de categorie kinderbedden te gaan en om de hoogslapers te bekijkenHierboven ziet u een leuke hoogslaper van steigerhout voor in de kinderkamer. Deze steigerhouten hoogslaper is voorzien van een speelhut waardoor de ruimte optimaal benut word. Tegelijk is een steigerhouten speelhut natuurlijk super leuk voor de kinderen! 

FacebookTwitterGoogle