Esgrado

------------------ wij onderscheiden ons door de nette afwerking en de vele mogelijkheden qua maatwerk -----------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- keuken voorzien van keramiek aanrechtblad en barretje ------------------------------------
---------------------------------- showroom 2km van woonboulevard Sliedrecht verwijderd -----------------------------------

Steigerhouten meubelen
Exlusieve steigerhouten meubelen geheel naar uw wensen
 

Hartelijk welkom bij Esgrado!
 -steigerhouten meubelen op maat en naar wens gemaakt-

Steigerhouten meubelen van Esgrado
Esgrado is een klein bedrijf dat al meer dan 6 jaar gespecialiseerd is in het maken en ontwerpen van steigerhouten meubelen, steigerhouten keukens of meubelen van ander gebruikt hout.

Alle steigerhouten meubelen zijn eigen ontwerp en kunnen geheel op maat en naar de wensen van de klant gemaakt worden. Ook maken wij steeds meer keukens van steigerhout.

Al onze steigerhouten meubelen zijn gemaakt van gebruikte steigerplanken en hebben een zeer nette afwerking. De steigerhouten meubels combineren wij vaak met andere materialen zoals gebruikte eiken of grenen balken, glas en hardsteen.

Om de steigerhouten meubelen helemaal af te maken kunt u als laatste de juiste lak afwerking en het bijpassende meubelbeslag uitkiezen.    

Voor meer informatie over de steigerhouten meubelen of keukens nodigen wij u graag uit in onze showroom!

Esgrado betekend: ''Iets extra''
Deze betekenis laten wij terug zien in de kwaliteit en afwerking van de steigerhouten meubelen en overige producten.

Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!
Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!

Kledingkasten

- steigerhouten kledingkasten -
 

Steigerhouten kledingkast
Wilt u een kledingkast van steigerhout? U kunt uiteraard bij diverse aanbieders terecht wanneer u interesse heeft in een kledingkast van steigerhout. Echter, u wilt wel zeker zijn van de vaardigheden van de onderneming, de kwaliteit van de kledingkast van steigerhout en een aantrekkelijke prijs. Dan gaat u naar Esgrado. Bij ons profiteert u altijd van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Mooie exclusieve steigerhouten kledingkasten kunt u bij esgrado naar wens laten maken.
Bij esgrado gaan we voor een nette afwerking en een mooi resultaat. 

Maatwerk
U kunt bij ons terecht voor een kledingkast van steigerhout die aan al uw wensen en behoeften voldoet. Heeft u een kleine of een grote kledingkast van steigerhout nodig, wilt u een model met deuren of met lades? Wij maken het model voor u dat u wenst en zorgen dat de kledingkast van steigerhout uitstekend binnen uw interieur past en u alle ruimte biedt die u nodig heeft. Alle steigerhout kledingkasten worden bij esgrado geheel op maat gemaakt. De klanten kunnen zelfs aangeven welke scharnieren en grepen er op de kledingkast moeten komen. De indeling van de steigerhout kledingkast is ook naar wens. Wilt u aan 1 zijde vakken en aan de andere kant een hanggedeelte? Stoere boerderij scharnieren met grote ringgrepen op de deuren? Onderin de steigerhout kledingkast grote opbergladen? Keus genoeg voor u steigerhout kledingkast!

Webshop
Steigerhouten kledingkasten kunnen nu ook online besteld worden. Op de webshop kunt u alle wensen aangeven. Van de totaalprijs hoeft u vooraf slechts 25% aan te betalen. De rest komt bij het leveren en monteren van de steigerhouten kledingkast.

Showroom
Esgrado biedt u altijd de kledingkast van steigerhout die u wilt hebben tegen een aantrekkelijke prijs. Wij hebben een ruime ervaring in het vervaardigen van meubels uit steigerhout. Komt u gerust eens op afspraak een kijkje nemen in onze showroom. Daar kunnen wij u de steigerhouten meubelen laten zien. Hier is het ook gelijk mogelijk de kwaliteit en de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunnen wij vrijblijvend een offerte maken voor de gewenste kledingkast van steigerhout.

          

klik HIER om naar de categorie steigerhout kledingkasten te gaan

Door deze inbouwkast van steigerhout word de ruimte optimaal benut. 

 Door deze steigerhouten kastenwand heeft u aan dezelfde wand een steigerhouten boekenkast,
een steigerhouten opbergkast en een steigerhouten kledingkast. 

Deze steigerhouten kledingkast is gelakt met een witte krasvaste lak. 

Deze steigerhout kledingkast is behandeld met grey-wash en gelakt met transparante krasvaste lak. 

Grote kledingkast van steigerhout waar u genoeg in kwijt kunt.
Deze kledingkast is voorzien van 6 laden (softclosing systeem) een hanggedeelte legplanken. 

Strakke kledingkast van steigerhout. 

Deze steigerhout kledingkast is voorzien van een hanggedeelte en legplanken. 

Deze kledingkast van steigerhout is behandeld met white-wash.
Ook is de steigerhouten kledingkast voorzien van een klep (boven).

De twee sterretjes maken de steigerhout kledingkast helemaal af.

Strandkast van steigerhout. Deze steigerhout kledingkast geeft een leuke uitstraling aan de slaapkamer. 

Steigerhouten kledingkast met een speels effect door het open vak waar u de mandjes in kunt zetten. 


 

Als u een beperkte ruimte in de slaapkamer heeft is deze steigerhouten kledingkast een mooi formaat. 

Leuke landelijke kledingkast van steigerhout met een speels effect. 

Kasteelkast /.kledingkast van steigerhout. 

Stoere steigerhouten kledingkast met brede omlijstingen. 

FacebookTwitterGoogle