Esgrado

------------------ wij onderscheiden ons door de nette afwerking en de vele mogelijkheden qua maatwerk -----------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- keuken voorzien van keramiek aanrechtblad en barretje ------------------------------------
---------------------------------- showroom 2km van woonboulevard Sliedrecht verwijderd -----------------------------------

Steigerhouten meubelen
Exlusieve steigerhouten meubelen geheel naar uw wensen
 

Hartelijk welkom bij Esgrado!
 -steigerhouten meubelen op maat en naar wens gemaakt-

Steigerhouten meubelen van Esgrado
Esgrado is een klein bedrijf dat al meer dan 6 jaar gespecialiseerd is in het maken en ontwerpen van steigerhouten meubelen, steigerhouten keukens of meubelen van ander gebruikt hout.

Alle steigerhouten meubelen zijn eigen ontwerp en kunnen geheel op maat en naar de wensen van de klant gemaakt worden. Ook maken wij steeds meer keukens van steigerhout.

Al onze steigerhouten meubelen zijn gemaakt van gebruikte steigerplanken en hebben een zeer nette afwerking. De steigerhouten meubels combineren wij vaak met andere materialen zoals gebruikte eiken of grenen balken, glas en hardsteen.

Om de steigerhouten meubelen helemaal af te maken kunt u als laatste de juiste lak afwerking en het bijpassende meubelbeslag uitkiezen.    

Voor meer informatie over de steigerhouten meubelen of keukens nodigen wij u graag uit in onze showroom!

Esgrado betekend: ''Iets extra''
Deze betekenis laten wij terug zien in de kwaliteit en afwerking van de steigerhouten meubelen en overige producten.

Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!
Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!

Loungesets

-Steigerhouten loungesets-    


Loungesets van steigerhout

Wilt u een steigerplanken loungeset, maar heeft u nog bij geen enkele aanbieder een steigerplanken loungeset gevonden die aan uw wensen voldoet of goed op uw balkon of terras past? Dan bent u van harte welkom bij Esgrado. Bij ons vindt u altijd een steigerplanken loungeset die uitstekend aan uw wensen voldoet en perfect binnen de betreffende buitenruimte past. Door onze jarenlange ervaring zijn wij namelijk in staat ieder meubelstuk van steigerhout compleet op maat te maken.
Loungesets van steigerhout zijn stoer en sfeervol. Dit komt met name door de natuurlijke look die steigerhouten loungesets hebben, en doordat de steigerplanken echt gebruikt zijn, hebben de steigerhouten loungesets een stoere robuuste uitstraling. 
De loungestoelen en loungebanken zijn voorzien van sunproof of sunbrella maatkussens, waarbij u keuze heeft uit een ruim assortiment.
Een loungeset van steigerhout met kussens op maat: Wanneer u kiest voor een loungeset van steigerhout die volledig voor u op maat wordt gemaakt, dan wilt u uiteraard wel dat ook de kussens van de loungeset van steigerhout de juiste afmetingen hebben en bij de omgeving passen.
U mag bij ons dan ook altijd rekenen op een zeer complete service.
Uiteraard kunt u bij een loungeset van steigerhout altijd de juiste kussens kiezen.
Wij bieden een ruime keus in kussenstof: o.a. Sunbrella, Flame en Outdoor. De gewenste kleuren en diktes van de kussens kan zelf worden bepaald.
Standaard is 8-10cm. Voor een loungeset van steigerhout leveren wij ook vaak plofkussens voor in de rugleuning.
 

Maatwerk
Heeft u maar een beperkte buitenruimte, als een balkon? Dan is het vaak lastig hier een mooie steigerplanken loungeset voor te vinden.
De meeste modellen van een steigerplanken loungeset zijn vrij groot van formaat. De ervaren medewerkers van Esgrado kunnen de steigerplanken loungeset volledig op maat maken, in een model en formaat dat bij u en de ruimte past. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid de steigerplanken loungeset te completeren met mooie kussens op maat. Heeft u speciale wensen voor een loungeset van steigerhout, dan is dit voor ons geen probleem.
Wij hebben een ruime ervaring met het op maat maken van steigerhout. Ook werken wij een loungeset van steigerhout geheel zoals gewenst af in de juiste lak of behandeling. Als u op zoek bent naar een loungeset van steigerhout dan is het mooiste als deze precies zo is zoals u die wilt hebben. 
De juiste grote, het juiste model, de juiste afwerking. Bij Esgrado worden alle steigerhouten tuinmeubelen, loungebanken, tuintafels en loungestoelen geheel naar de wensen van de klant gemaakt!
U kunt dus zelf bepalen welk model en welke afmetingen uw steigerhouten loungeset moet hebben...
Alle steigerhouten loungesets worden zeer netjes afgewerkt (planken intensief en rondom geschuurd) en zijn altijd geschroefd met rvs vlonderplankschroeven (voorkomt corrosie en houtrot).
 

Webshop / website
Wilt u een loungeset van steigerhout? Neemt u dan eens een kijkje op de website van Esgrado.
Bij ons vindt u altijd een loungeset van steigerhout die uitstekend aan uw wensen en behoeften voldoet. Op onze website vindt u enkele voorbeelden van ons kwalitatief hoogwaardig werk. Sinds kort is het mogelijk om via de webshop een loungeset van steigerhout te bestellen.  
U kunt online via een dropdown menu de wensen voor uw loungeset doorgeven. Bij elke stap ziet u of het een meerprijs is en uiteindelijk wat de totaalprijs is. Bij het bestellen betaald u slechts 25% aan, het resterende bedrag betaald u bij het afleveren en monteren van de steigerhouten loungeset.
 

Showroom
Wilt u een steigerplanken loungeset op maat? Dan gaat u naar Esgrado. Bij ons profiteert u altijd van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding, ook voor een steigerplanken loungeset op maat. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte naar 06 – 22 78 99 03, mail naar info@esgrado.nl of maak gebruik van ons online contactformulier. Tevens kunt u op afspraak onze showroom bezoeken aan Westeinde 5A in Wijngaarden. U bent van harte welkom. U kunt daar meer informatie krijgen over steigerhouten tuinmeubelen. Hier kunt u ook de steigerhouten meubels in het echt bekijken en de kwaliteit en de afwerkingen zien. Uiteraard kunt u zo bekijken of wij u de geschikte tuinmeubelen van steigerhout aan kunnen bieden.

            

Klik HIER om naar de categorie loungesets te gaan

 

FacebookTwitterGoogle