Esgrado

------------------ wij onderscheiden ons door de nette afwerking en de vele mogelijkheden qua maatwerk -----------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- keuken voorzien van keramiek aanrechtblad en barretje ------------------------------------
---------------------------------- showroom 2km van woonboulevard Sliedrecht verwijderd -----------------------------------

Steigerhouten meubelen
Exlusieve steigerhouten meubelen geheel naar uw wensen
 

Hartelijk welkom bij Esgrado!
 -steigerhouten meubelen op maat en naar wens gemaakt-

Steigerhouten meubelen van Esgrado
Esgrado is een klein bedrijf dat al meer dan 6 jaar gespecialiseerd is in het maken en ontwerpen van steigerhouten meubelen, steigerhouten keukens of meubelen van ander gebruikt hout.

Alle steigerhouten meubelen zijn eigen ontwerp en kunnen geheel op maat en naar de wensen van de klant gemaakt worden. Ook maken wij steeds meer keukens van steigerhout.

Al onze steigerhouten meubelen zijn gemaakt van gebruikte steigerplanken en hebben een zeer nette afwerking. De steigerhouten meubels combineren wij vaak met andere materialen zoals gebruikte eiken of grenen balken, glas en hardsteen.

Om de steigerhouten meubelen helemaal af te maken kunt u als laatste de juiste lak afwerking en het bijpassende meubelbeslag uitkiezen.    

Voor meer informatie over de steigerhouten meubelen of keukens nodigen wij u graag uit in onze showroom!

Esgrado betekend: ''Iets extra''
Deze betekenis laten wij terug zien in de kwaliteit en afwerking van de steigerhouten meubelen en overige producten.

Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!
Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!

Pipowagen

 

-Pipowagen van steigerhout-  
 
 

Pipowagen van steigerhout
Een pipowagen van steigerhout is ideaal kindervermaak. De kinderen kunnen lekker spelen, knutselen en tekenen in de steigerhout pipowagen.
Als het een hele middag regent kunnen de kinderen toch lekker naar buiten en zitten ze droog in de steigerhouten pipowagen.
Een pipowagen van steigerhout is natuurlijk ook super leuk om in te slapen! Elk vriendje wil dan wel een keer komen logeren om in de pipowagen van steigerhout te kunnen slapen.
Geen werk aan een tent opzetten, maar gewoon twee matrassen in de steigerhouten pipowagen en de kinderen hebben de nacht van hun leven.
De kinderen kunnen van de steigerhouten pipowagen ook een echte winkel maken en de vriendjes laten winkelen bij jou pipowagen van steigerhout. 
De pipowagen van steigerhout is niet alleen van zeer goede kwaliteit, maar ook duurzaam.
Zelfs bij zeer enthousiast gebruik gaat de pipowagen van steigerhout jaren mee en zullen alle kinderen er veel plezier van hebben.
De pipowagen word netjes afgewerkt zodat het kind vriendelijk is. 
Een veilige pipowagen van steigerhout:
Uiteraard is de kwaliteit en de duurzaamheid van de pipowagen van steigerhout zeer belangrijk, maar minstens even belangrijk is de veiligheid.
Kinderen mogen niet klem komen te zitten en ook splinters zijn uiteraard niet gewenst.
Hier houden wij bij Esgrado uiteraard rekening mee met het vervaardigen van een pipowagen van steigerhout.
Onze producten zijn veilig en splintervrij afgewerkt.
Zowel particulieren als scholen, verenigingen, sportclubs en bedrijven zijn bij ons van harte welkom voor een pipowagen van steigerhout.
 

Maatwerk
Als u op zoek bent naar een pipowagen van steigerhout dan is het mooiste als deze precies zo is zoals u hem wilt hebben. 
De juiste grote, het juiste model, de juiste afwerking. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt.
Een steigerhouten pipowagen kunt u zo groot laten maken dat u er zelf ook nog plezier aan heeft.
Ook de veranda van de steigerhouten pipowagen kan worden uitgebreid zodat er een tafel en stoelen op kunnen. 

Bij esgrado kunt u geheel zelf aangeven welke wensen u heeft voor de pipowagen van steigerhout. 
 

Webshop
Wilt u een pipowagen van steigerhout in uw tuin of wenst u deze te plaatsen op een speelveld of bijvoorbeeld in een speelhoek binnen uw onderneming? U bent van harte welkom. Op onze website vindt u een voorbeeld van een pipowagen van steigerhout.
Uiteraard kunnen wij deze ook naar wens aanpassen
Het is ook mogelijk om via de webshop een pipowagen van steigerhout te bestellen.  
U kunt online via een dropdown menu de wensen voor uw pipowagen doorgeven. Bij elke stap ziet u of het een meerprijs is en uiteindelijk wat de totaalprijs is.
Bij het bestellen betaald u slechts 25% aan, het resterende bedrag betaald u bij het afleveren en monteren van de steigerhouten pipowagen.
 

Showroom
Heeft u interesse in een speelhuis of een pipowagen van steigerhout tegen een aantrekkelijke prijs? Bezoek dan de showroom voor meer informatie over steigerhouten speelhuisjes. In de showroom kunt u een pipowagen van steigerhout zien.
Hier kunt u ook de steigerhouten meubels in het echt bekijken en de kwaliteit en de afwerkingen zien.
Uiteraard kunt u zo bekijken of wij u de geschikte pipowagen van steigerhout aan kunnen bieden.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor een pipowagen van steigerhout op maat? Bel dan naar 06 – 22 78 99 03, mail naar a href="mailto:info@esgrado.nl">a ref="mailto:info@esgrado.nl" data-mce-href="mailto:info@esgrado.nl">info@esgrado.nl of maak gebruik van ons online contactformulier. 
 

          

Klik HIER om naar de categorie steigerhouten speelhuisjes te gaan

Pipowagen van steigerhout. 

FacebookTwitterGoogle