Esgrado

------------------ wij onderscheiden ons door de nette afwerking en de vele mogelijkheden qua maatwerk -----------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- keuken voorzien van keramiek aanrechtblad en barretje ------------------------------------
---------------------------------- showroom 2km van woonboulevard Sliedrecht verwijderd -----------------------------------

Steigerhouten meubelen
Exlusieve steigerhouten meubelen geheel naar uw wensen
 

Hartelijk welkom bij Esgrado!
 -steigerhouten meubelen op maat en naar wens gemaakt-

Steigerhouten meubelen van Esgrado
Esgrado is een klein bedrijf dat al meer dan 6 jaar gespecialiseerd is in het maken en ontwerpen van steigerhouten meubelen, steigerhouten keukens of meubelen van ander gebruikt hout.

Alle steigerhouten meubelen zijn eigen ontwerp en kunnen geheel op maat en naar de wensen van de klant gemaakt worden. Ook maken wij steeds meer keukens van steigerhout.

Al onze steigerhouten meubelen zijn gemaakt van gebruikte steigerplanken en hebben een zeer nette afwerking. De steigerhouten meubels combineren wij vaak met andere materialen zoals gebruikte eiken of grenen balken, glas en hardsteen.

Om de steigerhouten meubelen helemaal af te maken kunt u als laatste de juiste lak afwerking en het bijpassende meubelbeslag uitkiezen.    

Voor meer informatie over de steigerhouten meubelen of keukens nodigen wij u graag uit in onze showroom!

Esgrado betekend: ''Iets extra''
Deze betekenis laten wij terug zien in de kwaliteit en afwerking van de steigerhouten meubelen en overige producten.

Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!
Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!

Sidetables

 

- Steigerhouten sidetables - 
 

Steigerhouten sidetable
Wanneer u een stevige sidetable zoekt dan is het een slimme keus wanneer u voor steigerhout kiest.
Steigerhout geeft een warme sfeer in huis door zijn natuurlijke en eigentijdse uitstraling.
De steigerhouten planken voor de sidetable komen uit de bouw waardoor ze mooi zijn doorleefd. 
Een sidetable van steigerhout kan als functioneel meubelstuk worden gebruikt, maar ook zeker als decoratief meubelstuk.
Steeds meer mensen kiezen voor een sidetabel in huis en steigerhout is een prachtige houtsoort dat in vrijwel ieder interieur past.
Uiteraard moet de sidetable van steigerhout wel mooi in de woonruimte passen, zowel qua formaat als qua model.
Een mooie sidetable van steigerhout: Een sidetable van steigerhout dient uiteraard optimaal bij uw interieur te passen.
Wij kunnen de sidetable van steigerhout dan ook niet alleen volledig voor u op maat maken, maar ook afwerken met diverse soorten lak, olie of wash. Zo weet u zeker dat u een sidetable van steigerhout koopt die volledig bij u en bij uw interieur past.
Uiteraard mag u rekenen op een hoogwaardige kwaliteit en een aantrekkelijke prijs.
 

Maatwerk
Bij esgrado worden alle steigerhout sidetables op maat gemaakt. De klanten kunnen al hun wensen aangeven om zo het ideale sidetable thuis te krijgen. De klant bepaald zelf het model, de afmetingen, en de afwerking van het sidetable van steigerhout.
Zo kunt u kiezen voor een steigerhout sidetable met een steigerbuis onderstel, voor een steigerhout sidetable met wieltjes, een steigerhouten sidetable met een onderblad of een sidetable met een steigerhout onderstel.
Ook kan het bovenblad van de steigerhouten sidetable worden verlijmd, zodat er geen kieren meer in het bovenblad zitten.
Nadat de klant alle wensen aangegeven heeft, kunnen wij op basis daarvan een passende offerte maken voor de gewenste steigerhouten sidetable.
 

Webshop
Neemt u eens een kijkje op de website van Esgrado en ontdek de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben voor een sidetable van steigerhout.
Sinds kort hebben wij ook een webshop, hierop kunt u ook een sidetable op maat bestellen. U geeft zelf alle gewenste opties door via een drop-down menu, uiteindelijk komt er een totaalprijs uit voor het door u gewenste sidetable van steigerhout. Van de totaalprijs betaald u maar 25% vooraf en het resterende bedrag nadat het sidetable op zijn plaats staat bij u thuis.
 

Showroom
Voor een sidetable van steigerhout bent u aan het juiste adres bij Esgrado. Voor meer informatie over een sidetable van steigerhout nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze met steigerhout ingerichte showroom.  U kunt onze showroom op afspraak bezoeken aan Westeinde 5A in Wijngaarden. Wij kunnen hier alle steigerhouten meubels in het echt laten zien, waardoor u zelf de kwaliteit met de afwerking kunt beoordelen.
Hier kunt u ook de wensen bespreken voor het ideale sidetable van steigerhout.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen voor een sidetable van steigerhout, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Mail dan naar info@esgrado.nl, bel naar 06 – 22 78 99 03 of vul ons online contactformulier in.

 

          

Klik HIER om naar de categorie steigerhouten sidetables te gaan

 

 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle