Esgrado

------------------ wij onderscheiden ons door de nette afwerking en de vele mogelijkheden qua maatwerk -----------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- keuken voorzien van keramiek aanrechtblad en barretje ------------------------------------
---------------------------------- showroom 2km van woonboulevard Sliedrecht verwijderd -----------------------------------

Steigerhouten meubelen
Exlusieve steigerhouten meubelen geheel naar uw wensen
 

Hartelijk welkom bij Esgrado!
 -steigerhouten meubelen op maat en naar wens gemaakt-

Steigerhouten meubelen van Esgrado
Esgrado is een klein bedrijf dat al meer dan 6 jaar gespecialiseerd is in het maken en ontwerpen van steigerhouten meubelen, steigerhouten keukens of meubelen van ander gebruikt hout.

Alle steigerhouten meubelen zijn eigen ontwerp en kunnen geheel op maat en naar de wensen van de klant gemaakt worden. Ook maken wij steeds meer keukens van steigerhout.

Al onze steigerhouten meubelen zijn gemaakt van gebruikte steigerplanken en hebben een zeer nette afwerking. De steigerhouten meubels combineren wij vaak met andere materialen zoals gebruikte eiken of grenen balken, glas en hardsteen.

Om de steigerhouten meubelen helemaal af te maken kunt u als laatste de juiste lak afwerking en het bijpassende meubelbeslag uitkiezen.    

Voor meer informatie over de steigerhouten meubelen of keukens nodigen wij u graag uit in onze showroom!

Esgrado betekend: ''Iets extra''
Deze betekenis laten wij terug zien in de kwaliteit en afwerking van de steigerhouten meubelen en overige producten.

Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!
Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!

Bartafels

 

- Steigerhouten bartafels - 


Steigerhouten bartafel

Wilt u een steigerhout bartafel van hoogwaardige kwaliteit? Dan gaat u naar Esgrado! Wij bieden u een uitstekende steigerhout bartafel van duurzame kwaliteit, zodat u er gegarandeerd jarenlang plezier van zult hebben.
Wanneer u kiest voor een steigerhout bartafel van Esgrado, dan mag u niet alleen rekenen op een zeer goede prijs, maar ook op een aantrekkelijke prijs. U profiteert dan ook altijd van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.
Een steigerhout bartafel op maat tegen een nette prijs: Wilt u een steigerhout bartafel die net iets hoger of juist lager is dan het gemiddelde model, of heeft u een steigerhout bartafel nodig die perfect past in een vrij kleine ruimte? De ervaren medewerkers van Esgrado kunnen de steigerhout bartafel volledig op maat maken, wat uw wensen ook zijn betreffende de vormgeving, de formaten en de afwerking.
Wij gaan aan de slag met een ontwerp dat volledig bij u past en maken uit het kwalitatief hoogwaardig steigerhout een bartafel die aan al uw wensen en behoeften voldoet tegen een zeer scherpe prijs.


Maatwerk
Mooie exclusieve steigerhouten bartafels kunt u bij esgrado naar wens laten maken.
Een steigerhouten bartafel creeërt sfeer in huis of op het terras. Bij esgrado gaan we voor een nette afwerking en een mooi resultaat.  
Alle steigerhout bartafels worden geheel op maat gemaakt. De klanten kunnen zelf aangeven welke afmetingen en afwerking de bartafel moet hebben. De steigerhouten bartafels kunnen in verschillende modellen uitgevoerd worden, zo is het ook mogelijk een steigerhouten bartafel voor binnen te gebruiken. Voor een stoere sfeervolle bartafel kan ook een oude regenton worden omgebouwd tot bartafel met een steigerhouten bovenblad. Het bovenblad kan ook verlijmd worden tot een mooi strak blad. Als bovenblad voor de steigerhouten bartafel kunt u ook kiezen voor balkenhout. Balkenhout is net iets dikker en robuuster dan steigerhout. Dat geeft nog een extra stoerdere uitstraling aan de bartafel van steigerhout. Alle steigerhouten bartafels worden bij Esgrado zeer netjes afgewerkt.
 

Webshop
Steigerhouten bartafels kunnen nu ook online besteld worden. Op de webshop kunt u alle wensen aangeven.
Van de totaalprijs hoeft u vooraf slechts 25% aan te betalen. De rest komt bij het leveren en monteren van de steigerhouten bartafel.
 

Showroom
Door onze ruime ervaring met steigerhout, vervaardigen wij een bartafel die gegarandeerd aan al uw wensen voldoet.
De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Wilt u een steigerhout bartafel op maat en bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?
Bezoek dan op afspraak onze showroom aan Westeinde 5A in Wijngaarden, waar u direct ons werk kunt bekijken.
In de showroom kunnen wij veel voorbeelden van de afwerkingen van de steigerhouten meubels laten zien. 
Hier is het ook gelijk mogelijk de kwaliteit te zien en de mogelijkheden te bespreken.
Uiteraard kunnen wij vrijblijvend een offerte maken voor de gewenste bartafel van steigerhout.
Wilt u eerst vrijblijvend contact opnemen? Bel dan naar 06 – 22 78 99 03, mail naar info@esgrado.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website.  

 

          

klik HIER om naar het overzicht van de steigerhouten bartafels te gaan

FacebookTwitterGoogle