Esgrado

------------------ wij onderscheiden ons door de nette afwerking en de vele mogelijkheden qua maatwerk -----------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- keuken voorzien van keramiek aanrechtblad en barretje ------------------------------------
---------------------------------- showroom 2km van woonboulevard Sliedrecht verwijderd -----------------------------------

Steigerhouten meubelen
Exlusieve steigerhouten meubelen geheel naar uw wensen
 

Hartelijk welkom bij Esgrado!
 -steigerhouten meubelen op maat en naar wens gemaakt-

Steigerhouten meubelen van Esgrado
Esgrado is een klein bedrijf dat al meer dan 6 jaar gespecialiseerd is in het maken en ontwerpen van steigerhouten meubelen, steigerhouten keukens of meubelen van ander gebruikt hout.

Alle steigerhouten meubelen zijn eigen ontwerp en kunnen geheel op maat en naar de wensen van de klant gemaakt worden. Ook maken wij steeds meer keukens van steigerhout.

Al onze steigerhouten meubelen zijn gemaakt van gebruikte steigerplanken en hebben een zeer nette afwerking. De steigerhouten meubels combineren wij vaak met andere materialen zoals gebruikte eiken of grenen balken, glas en hardsteen.

Om de steigerhouten meubelen helemaal af te maken kunt u als laatste de juiste lak afwerking en het bijpassende meubelbeslag uitkiezen.    

Voor meer informatie over de steigerhouten meubelen of keukens nodigen wij u graag uit in onze showroom!

Esgrado betekend: ''Iets extra''
Deze betekenis laten wij terug zien in de kwaliteit en afwerking van de steigerhouten meubelen en overige producten.

Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!
Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!

Bureau's

- Bureau van steigerhout -
 

Steigerhout bureau
Een steigerhout bureau is niet alleen een eyecatcher in uw kantoor, maar ook zeer functioneel. Wanneer u een stevige werkplek wilt die goed bij u past, zowel qua model en ruimte als qua formaat, dan is een steigerhout bureau van Esgrado een uitstekende optie. 
Wij kunnen het steigerhout bureau splintervrij afleveren, bewerkt met een lak, olie of wash naar keuze. Het is belangrijk dat een werkplek uitstekend is afgestemd op de gebruiker. Lange mensen hebben dan ook voor een comfortabele werkhouding een hoger steigerhoutbureau nodig dan vrij korte mensen. Daarnaast is ook de nodige opbergruimte in steigerhouten bureau belangrijk. 

 

Maatwerk
Als u op zoek bent naar een bureau van steigerhout dan is het mooiste als deze precies zo is zoals u die wilt hebben. De juiste grote, het juiste model, de juiste afwerking. 
Het optimale steigerhout bureau is per persoon verschillend. Wilt u een extra hoog of laag steigerhout bureau, een exemplaar met lades of deurtjes of wilt u een hoekbureau? Bij Esgrado worden alle steigerhouten bureau's geheel naar de wensen van de klant gemaakt! U kunt dus zelf bepalen welk model en welke afmetingen uw steigerhout bureau moeten hebben...
U bent bij Esgrado van harte welkom. Wij zorgen er gegarandeerd voor dat het steigerhout bureau aan al uw wensen voldoet.
Alle steigerhouten bureau's worden zeer netjes afgewerkt (planken intensief en rondom geschuurd).  Ook is er veel keus in de afwerking van het steigerhout bureau. Wil u het bureau van steigerhout helemaal wit gelakt of alleen een beschermlak zodat de noesten van het steigerhout bureau nog zichtbaar zijn? Alles is mogelijk bij Esgrado!

Webshop
Het is mogelijk om via de webshop een bureau van steigerhout te bestellen.  
U kunt online via een dropdown menu de wensen voor uw steigerhouten bureau
 doorgeven. Bij elke stap ziet u of het een meerprijs is en uiteindelijk wat de totaalprijs is. Bij het bestellen betaald u slechts 25% aan, het resterende bedrag betaald u bij het afleveren en monteren van het steigerhouten bureau.
 

Showroom
U kunt de showroom bezoeken voor meer informatie over steigerhouten meubelen. Hier kunt u ook de steigerhouten meubels in het echt bekijken en de kwaliteit en de afwerkingen zien. Uiteraard kunt u zo bekijken of wij u het geschikte bureau van steigerhout aan kunnen bieden.

 

          

Klik HIER om naar de categorie bureaus te gaan

Hierboven ziet u een bureau van steigerhout met een verlijmd bovenblad.

Netjes afgewerkt steigerhouten bureau. Afgelakt met een transparante krasvaste beschermlak. 

Leuk steigerhout bureau voor in de slaapkamer of voor op het kantoor. 

Dit steigerhouten bureau is behandeld met white-wash. 

Bureau van steigerhout behandeld met grey-wash. 

Mooi bureau van steigerhout voor op het kantoor. 

Stoer steigerhout werkbankje / steigerhout bureautje voor de kinderen! Voorzien van twee steigerhouten opbergkrukjes.

 

FacebookTwitterGoogle