Esgrado

------------------ wij onderscheiden ons door de nette afwerking en de vele mogelijkheden qua maatwerk -----------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- maatwerk vanaf gebruikte plank naar complete keuken -------------------------------------
-------------------------------------- keuken voorzien van keramiek aanrechtblad en barretje ------------------------------------
---------------------------------- showroom 2km van woonboulevard Sliedrecht verwijderd -----------------------------------

Steigerhouten meubelen
Exlusieve steigerhouten meubelen geheel naar uw wensen
 

Hartelijk welkom bij Esgrado!
 -steigerhouten meubelen op maat en naar wens gemaakt-

Steigerhouten meubelen van Esgrado
Esgrado is een klein bedrijf dat al meer dan 6 jaar gespecialiseerd is in het maken en ontwerpen van steigerhouten meubelen, steigerhouten keukens of meubelen van ander gebruikt hout.

Alle steigerhouten meubelen zijn eigen ontwerp en kunnen geheel op maat en naar de wensen van de klant gemaakt worden. Ook maken wij steeds meer keukens van steigerhout.

Al onze steigerhouten meubelen zijn gemaakt van gebruikte steigerplanken en hebben een zeer nette afwerking. De steigerhouten meubels combineren wij vaak met andere materialen zoals gebruikte eiken of grenen balken, glas en hardsteen.

Om de steigerhouten meubelen helemaal af te maken kunt u als laatste de juiste lak afwerking en het bijpassende meubelbeslag uitkiezen.    

Voor meer informatie over de steigerhouten meubelen of keukens nodigen wij u graag uit in onze showroom!

Esgrado betekend: ''Iets extra''
Deze betekenis laten wij terug zien in de kwaliteit en afwerking van de steigerhouten meubelen en overige producten.

Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!
Bekijk hier online onze nieuwe impressie folder!

Landelijke Tafels

- steigerhout tafels met nette afwerking-

Tafels van steigerhout
Steigerhout tafels zijn 
mooi, stoer, uniek, sfeervol, van uitstekende kwaliteit, duurzaam, robuust en vooral super stevig!
De meeste eettafels worden dagelijks intensief gebruikt en het is daarom van belang dat u eettafel van steigerhout in orde blijft.
U zult dan ook lang plezier kunnen hebben van uw steigerhout tafels.
U kunt uiteraard bij de meest uiteenlopende aanbieders terecht voor tafels van deze houtsoort. 
Diverse soorten steigerhout tafels: Bij Esgrado kunt u terecht voor de meest uiteenlopende soorten steigerhout tafels.
Wij bieden steigerhout tafels voor binnen en buiten. Steigerhout tafels kunnen ook voorzien worden van een steigerbuizen onderstel.
Neemt u gerust even een kijkje op onze website, waar u enkele modellen van onze steigerhout tafels kunt bekijken.
Tevens vindt u hier meer informatie over het betreffende model. Ook voor maatwerk voor steigerhout tafels bent u bij ons van harte welkom.
Strakke en landelijke tafels van gebruikte steigerplanken. Deze tafels zijn zeer stevig en robuust.
Daarnaast hebben ze een natuurlijke uitstraling, met het voordeel dat deze goed te combineren zijn bij verschillende interieurs.
Natuurlijk kunt u de steigerhout tafel wel zodanig aanpassen dat deze het beste staat in uw huiskamer.

Maatwerk
De steigerhouten eettafels worden bij Esgrado geheel op maat gemaakt. Deze steigerhouten eetttafels worden netjes afgewerkt.
Een steigerhouten eettafel geeft een sfeervolle uitstraling in huis. Steigerhouten eettafel moeten niet alleen robuust zijn, maar voor het gebruik moeten de steigerhouten eettafels ook splintervrij en netjes afgewerkt zijn. 
Het maatwerk van de steigerhouten eettafels bestaat hieruit dat de klanten zelf alle opties kunnen samenstellen. Zo zijn er steigerhouten eettafels met tafelblad van dikke steigerbalken. Of steigerhouten eettafels welke voorzien zijn van kruispoten. Ook worden de steigerhouten eettafels veel gecombineerd met witte lak.
De steigerhouten eettafels krijgen zo een landelijke uitstraling. 
Niet elke steigerhout tafel past binnen ieder interieur of in elke tuin.
Het is dan ook voor u belangrijk dat de steigerhout tafel volledig aan uw wensen en behoeften voldoet. Deze steigerhouten tafels worden bij esgrado geheel op maat en naar wens gemaakt. Wilt u bijvoorbeeld een landelijke tafel van steigerhout of toch liever een wat modernere tafel van steigerhout? Een steigerhout tafel met h-frame of een steigerhout tafel met kruispoten? 
Er zijn erg veel mogelijkheden om de gewenste steigerhouten tafels samen te stellen. 
Kunt u op onze website geen steigerhout tafel vinden die volledig bij u past, dan kunnen wij in de meeste gevallen samen met u tot een ontwerp komen dat wel aan uw wensen voldoet.
Wij kunnen deze steigerhout tafel dan tegen een aantrekkelijke prijs voor u vervaardigen. 
 

Website / webshop
Bent u op zoek naar een steigerhout tafel voor binnen of buiten? Neemt u dan eens een kijkje op de website van Esgrado, uw specialist in steigerhout. U vindt er zeker een tafel die u aanspreekt. Wij bieden u dan ook een zeer veel mogelijkheden in het samenstellen van een steigerhout tafel. Omdat iedereen zijn steigerhout tafel naar wens wilt hebben kunt u alle onderdelen aanpassen aan formaat en leveren wij zelfs de steigerhout tafel met granieten blad of met inlegstenen.
Het is nu ook mogelijk uw steigerhout tafels geheel op maat online te bestellen via de webshop. Zo kunt u hier ook alle wensen doorgeven, bij de bestelling betaald u 25% aan en het resterende bij de levering en montage van de tafel.

Showroom
Echter, wanneer u wilt profiteren van een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding voor de steigerhout tafels, dan komt u naar Esgrado. Wilt u onze steigerhout tafels komen bekijken? Maak dan een afspraak voor uw bezoek. U kunt onze showroom op afspraak bezoeken aan Westeinde 5A in Wijngaarden. Wij zorgen dan dat er een ervaren medewerker voor u klaar staat.  Hier kunt u de steigerhout tafels in het echt komen bezichtigen. Ook kunt u zo de kwaliteit en de verschillende afwerkingen bekijken.
Wij kunnen vrijblijvend een offerte maken voor een steigerhout tafel naar wens.
Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van steigerhout tafels of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 22 78 99 03 of te mailen naar info@esgrado.nl. Tevens kunt u gebruik maken van ons online contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

                

klik HIER om naar de categorie steigerhout tafels te gaan

FacebookTwitterGoogle