Esgrado | Keuken & interieur
MENU

Onze droomkeuken

De opdracht:

Marcel en Davina zijn de tevreden klanten van de robuuste maatwerk keuken te Etten-Leur. Nadat we rond de tafel gezeten hebben en de mogelijkheden besproken hebben, kwam het idee om een Amerikaanse koelkast te kiezen en deze in te bouwen in een vrijstaande keukenkast.

Door de Amerikaanse koelkast en de stalen keukengrepen kreeg de keuken de gewenste industriële uitstraling.
Ook het stoere fornuis en de grote horeca spoelkraan dragen bij aan de industriële uitstraling.

De stoere grepen ‘Esgrado gelast’ zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Koelkast: LG
Fornuis: Stoves
Afzuigkap: Falmec
Vaatwasser: Bosch

De klant:

“Na een uitgebreide oriëntatie bij diverse gerenommeerde keukenwinkels, kwamen wij helaas al snel tot de conclusie dat het lastig zou worden om onze specifieke wensen vertaald te zien in onze droomkeuken.
Het aanbod van deze zaken was heel eenzijdig en de specifieke exclusieve keukens paste met navenante exorbitante prijzen niet in ons budget.
Bij toeval stuitte we op Esgrado living welke wij zo af en toe met hele fraaie ontwerpen op Pinterest wel eens voorbij zagen komen.

Toch was het voor ons best even een drempel om een afspraak met dit bedrijf te maken omdat wij ze verder helemaal niet kende.
Dat voelde wel een beetje eng aan.
Het gaat natuurlijk niet om een pakje boter dus wij waren uiterst zorgvuldig in onze afweging van de juiste partij die naast mooi plaatjes natuurlijk ook betrouwbaar is.

De eerste afspraak met de eigenaar Martin was een beetje dubbel.
Zijn showroom staat namelijk in schril contrast met de presentatie van de grote ketens waar je wordt ontvangen in (door de klant betaalde) fancy en gelikte ruimtes met bling-bling restaurants en een overdaad aan afgerichte en overdreven vriendelijke verkopers.
In eerste instantie waren wij een beetje gereserveerd over de showroom welke zich in een naastgelegen loods bevindt op de boerderij van zijn familie.

De presentatie van Martin daarentegen maakte al snel heel veel goed. Hij is een hele bescheiden en sympathieke jonge vent die precies weet waar hij het over heeft!
Geen poeha of kapsones, maar gewoon lekker zichzelf.
En het allerbelangrijkste…..wat maakt deze jongen fabelachtig mooie dingen zeg!
De bewonderde “ohhh’s en ahhhhh’s” vlogen over de tafel toen wij zijn presentatieboek bekeken.
Ook in de showroom stonden prachtige voorbeeldkeukens waarin je de hand van een bevlogen en vakkundig timmerman direct terugzag.
Martin heeft absoluut geen duurbetaalde showroom of snelle verkooppraatjes nodig, hij wist ons met zijn deskundigheid en zijn vervaardigde projecten helemaal voor zich te winnen.

Gedurende het ontwerpproces dacht hij goed met ons mee en was hij heel flexibel en creatief in het bedenken van oplossingen.
Hij nam daarvoor alle tijd.
Hij is absoluut geen type gladde verkoper, dus je zult bij hem nooit een druk voelen dat er vandaag getekend moet worden. Wat een verademing!

Na het nodige over en weer mailen en bellen was het definitieve ontwerp voor onze keuken al vrij vlot rond.
Nu was het wachten op de definitieve dag van de plaatsing.
Deze dag was al heel snel omdat Esgrado alles zo’n beetje zelf maakt waardoor er korte lijnen zijn en men niet afhankelijk is van derde partijen.
Ook hierin komt Esgrado zijn afspraken altijd keurig na. Belt op tijd terug en ziet geen belangrijke zaken over het hoofd.

De uiteindelijke keuken heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen.
Het is werkelijk waar een plaatje geworden en dan helemaal op maat gemaakt.
Gezien de omvang van de keuken is Martin een paar dagen bezig geweest om de boel zelf bij ons te installeren. Ook hierin gaat hij zeer grondig te werk en neemt hij met halve oplossingen geen genoegen.
Een vakman pur sang!

Omdat Martin heel bescheiden is, zal hij niet snel op de voorgrond treden met overdreven verhalen of commercieel geneuzel.
Hij laat gewoon zijn gouden handjes spreken en daar is hij uitzonderlijk goed in!
Wij gunnen hem heel veel tevreden klanten.

Een echte aanrader! ” – Marcel Huizinga, Etten-Leur

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop