Esgrado | Keuken & interieur
MENU
Hotel Le Boisdalon – Yviers – Frankrijk

Op zoek naar onze droomkeuken

De klant

“Na aankoop van ons huis in Frankrijk stond het vast dat we er een nieuwe keuken in wilden hebben.
Aangezien wij vinden dat je dan ook met Franse leveranciers moet werken en je daar dan ook de dingen moet kopen, gingen we op zoek naar onze droomkeuken. Echter konden we maar niet slagen. Het was allemaal òf strak en hypermodern, of ouderwets boers. Het lukte gewoon niet. We wisten precies welke stijl we zochten … Stoer en van steigerhout!
Maar het was er gewoon niet.
Uiteindelijk gingen we toch ook op Nederlandse sites kijken. En zo kwamen ook op de site van Esgrado terecht. De stijl sprak ons wel aan.
We maakten een afspraak en meldden direct dat we eigenlijk alleen maar wilden komen kijken om ideeën op te doen. Dat was geen enkel probleem.
Maar oh lala … ! In de showroom van Martin stond exact de keukenstijl die we wilden.
We melden hem direct dat we erg enthousiast waren maar dat we in Zuid-Frankrijk gingen wonen en daar eventueel de keuken geplaatst zou moeten worden.
Hij belde spontaan zijn vrouw en die vond het geen probleem als hij eventueel een weekje naar Frankrijk zou moeten om daar een keuken te
plaatsen.
Om een lang verhaal kort te maken: we toonden hem ons gedetailleerde plan voor de keuken en hij heeft hem precies zo gemaakt zoals wij het wilden.
Samen met zijn broer is hij een weekje bij ons geweest om de keuken te installeren. Volledig, tot op het laatste detail, exact zoals we hem wilden hebben en bovendien was het nog gezellig ook!
Martin is een open, oprechte en eerlijke vakman en de kwaliteit die hij levert is absoluut TOP!
Iedereen die bij ons de keuken binnenloopt is direct enthousiast en wij bevelen hem dan ook van harte aan. Hij werkt snel en supernetjes en geen moeite is hem teveel.” ~ Lise
https://leboisdalon.com

0