Esgrado | Keuken & interieur
MENU
Raamsdonksveer

Kastenwand met bijpassend kookeiland

De opdracht

De klant wilde een warme sfeervolle kastenwand met bijpassend kookeiland. Het liefst het eiland voorzien van een betonnen werkblad, maar dan wel bestand tegen vlekken en krassen. We konden de klant een beton-look aanrechtblad aanbieden in composiet. Net echt beton! En geen last van vlekken of krassen…

Omdat de klant besloten had zijn plafond van gebruikte steigerplanken te maken, wilde hij de kastenwand daarop mooi aan laten sluiten.
Ook nog mooi dezelfde spotjes gemaakt in het open vak van de kastenwand.
Door de gebruikte materialen kan de keuken zowel Landelijk als Industrieel omschreven worden.

Na het installeren van de keuken zat er een stukje plastic in de bonenmaler van de koffiemachine. Siemens heeft dit in korte tijd opgelost door er een nieuwe bonenmaler in te monteren. De klanten zijn tevreden met de apparatuur!

Omdat de spoelbak ook grijs/zwart is, past deze mooi bij de Gun Metal kraan (grijs/zwart) en de zwarte apparatuur.
De donkere RVS grepen zijn ook in onze webshop te verkrijgen.

De apparatuur

– Airo Design inductie kookplaat met integraal afzuigsysteem.
– vaatwasser, oven, koelkast en koffiemachine van Siemens.
– 3 in 1 kraan (koud, warm en heet water) is van Selsiuz. Uitgevoerd in Gun Metal kleur. Op de titanium boiler zit 10 jaar garantie!

De klant

“Esgrado heeft voor ons een prachtige keuken op maat gemaakt. Op basis van onze ideeën en het advies van Martin de Jong hebben wij nu de keuken die we wilden. Ook het plaatsen verliep voorspoedig en de kleine problemen die er waren werden professioneel opgelost. Wij zijn heel tevreden met het eind resultaat!” – Stiene Mandemakers

 

0