Esgrado | Keuken & interieur
MENU
Steigerhout en hardsteen

Speciale maatvoering

Het bijzondere aan deze keuken is dat de klant 2 jaar eerder al langs geweest was voor een prijsopgave van een keuken op maat. Door omstandigheden zag de klant er in eerste instantie vanaf en 2 jaar later zijn we met de klant opnieuw aan tafel gegaan om het juiste ontwerp van de keuken te bepalen.

De opdracht

De keuken moest een landelijke en robuuste uitstraling hebben en rustig ogen, daarnaast moest de keuken vooral praktisch zijn waarbij rekening gehouden moest worden met de beperkte ruimte ook moest de tafel goed bij de keuken passen.

De juiste verhoudingen

Om de keukenopstelling goed tot zijn recht te laten komen is er rekening gehouden de juiste verhoudingen te kiezen. Zo is de spoelbak een kleinere afmeting en is er niet gekozen voor een 90cm fornuis maar een 60cm brede combi oven onder het aanrechtblad, zo kunnen aan beide zijden van de oven de laden breder gemaakt worden en kon er zelfs onder de combioven ook een opberglade gemaakt worden. 
In het aanrechtblad is een losse kookplaat van 75cm breed gemaakt. De voorkant van het aanrechtblad kan zo doorlopen zodat je meer keukenblad hebt.

Bijpassende appratuur en kraan

De klant wilde de apparatuur van de keuken zwart met een landelijke uitstraling. De Smeg appratuur sloot daar met de victoria lijn uitstekend op aan.
Het mooie is dat zowel de combi-oven als de kookplaat met de afzuigkap dezelfde stijl hebben doordat ze uit dezelfde lijn komen.
Ook de inbouwvaatwasser is van Smeg zodat de klant kosteloos profiteert van 3 jaar aanvullende garantie bovenop de standaard 2 jarige garantie.
De inbouwkoel/vries combinatie is van Bosch.
 Om het af te maken hebben we een zwarte mengkraan van Lorreine op de keuken geplaatst.

Bijpassende tafel

Als laatste kwam de tafel aan de beurt. Omdat de muur scheef loopt moest de tafel aan 1 kant schuin gemaakt worden. Ook wilde de klant de tafel aan de andere kant rond. Samen met de klant hebben we besloten midden in de tafel hetzelfde hardsteen als het aanrechtblad terug te laten komen. De omlijsting van het tafelblad is gemaakt van 5cm dikke steigerbalken.

De klant

“We genieten nu al bijna een jaar van onze fijne kwaliteitskeuken in landelijke stijl van Esgrado.
Esgrado onderscheidt zich van andere keukenleveranciers door de gerichte en persoonlijke benadering. Je doet meteen zaken met de eigenaar en uitvoerend vakman in 1 persoon! Dat is prettig werken en geeft geen verrassingen achteraf.
De stijl van Martin is rustig en weloverwogen met gevoel voor een goede smaak. Daarnaast is hij een goede adviseur en prettig in de omgang.

Terwijl Martin bezig was met het installeren van de keuken, heeft hij op ons verzoek de keukentafel met speciale maatvoering ontworpen. Het ingelegde natuursteen in het tafelblad maakt de keuken helemaal af!

Wij raden Esgrado aan voor een praktische en stijlvolle kwaliteitskeuken voor een redelijke prijs!” ~ Kees van Noppen, Ridderkerk

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop