Esgrado | Keuken & interieur
MENU
Houtgestookt fornuis
De Opdracht

Deze bijzondere keuken hebben we gemaakt voor een klant in Wadenoijen.

Deze klant had jaren geleden al een houtgestookt fornuis bij ons (Esgrado) gekocht. Daar was de klant gelukkig nog dik tevreden mee, waardoor hij besloot de plannen voor een nieuwe keuken ook te bespreken met Esgrado.

Het was erg leuk om deze klant jaren later (na de aankoop van het houtgestookt fornuis) terug te zien in onze showroom. Daar maakte de klant duidelijk dat hij een nieuwe keuken wilde laten ontwerpen en dat de stijl van Esgrado goed aansloot bij zijn wensen.

De klant wist al goed welke stijl de keuken moest krijgen. Ook moest de keuken voorzien zijn van massieve pilasters. Deze zijn uiteindelijk gemaakt van gipsblokken en daarna gestukt.

Dat de pilasters gemaakt zijn van gipsblokken en daarna strak gestukt zijn, maakt de keuken echt uniek. Daarnaast is het bestaande houtgestookte fornuis een echte eyecatcher.

Links naast het fornuis hebben we in het blad nog een inductiezone gemaakt, zodat de klant snel iets kan opwarmen en daarvoor niet het houtgestookte fornuis aan hoeft te zetten.

Ook de messing greepjes en de houtblokken aan beide zijden van het fornuis, maken het een geweldig geheel!

De klant

“Wij hebben een oude boerderij met een behoorlijke verbouwing en zijn al even bezig. We waren jaren geleden bij Esgrado geweest voor een tweedehands Esse kookhaard. Toen hebben wij zijn showroom gezien en waren toen al onder de indruk van de keukens die daar stonden. Jaren later was het dan de tijd om een keuken uit te gaan zoeken en we zijn bij de standaard keukenwinkels geweest en waren eigenlijk niet tevreden, want dat zijn allemaal 13 in een dozijn keukens. Toen dachten we ineens weer aan Esgrado (was al even geleden dat we daar waren geweest) en zijn daar toen nogmaals wezen kijken en nu hebben we onze DROOMkeuken! Hij kan zo in een tijdschrift. Uniek, mooi gemaakt, mooie materialen en Martin denkt met je mee over mogelijkheden en is geen mooi-weer-prater. Soms moet je wat meer geduld hebben, maar dan heb je wel iets fantastisch moois wat niemand anders heeft. Wij zijn superblij met alle mogelijkheden die we kregen en zouden ook zeker niet anders meer kiezen. Esgrado en Martin zijn betrouwbaar en eerlijk!” ~ Ilze, Wadenoijen

Keuken Wadenoijen
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop