Home » Portfolio » Keuken

Keuken

en steigerhouten keuken heeft een warme uitstraling. Dit komt doordat er in de keuken gebruikt hout verwerkt is.
Bij Esgrado worden de steigerplanken eerst uitgezocht op kwaliteit voordat de planken worden verwerkt in de keukens. Wij maken de keuken geheel op maat en naar wens van de klant. Of u nu een keukenblok, kookeiland of een complete steigerhouten keuken nodig heeft. Het is allemaal mogelijk. U bepaalt welke opstelling, afwerking en uitstraling uw steigerhouten keuken moet hebben. Samen met u ontwerpen wij de ideale steigerhouten keuken voor uw huis.

Doordat er veel verschillende mogelijkheden zijn in materialen en afwerking, past een steigerhouten keuken in vrijwel ieder interieur, zowel klassiek, industrieel, landelijk of modern.

Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds meer mensen kiezen voor een sfeervolle steigerhouten keuken. Daarbij is een keuken van steigerhout duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Zoals u kunt zien kun je met een steigerhouten keuken veel kanten op.

 

In deze map staan verschillende steigerhouten keukens welke op maat en geheel naar wens van de klant gemaakt zijn. Steigerhouten keuken met betonnen blad of een steigerhouten keuken met hardsteen blad? U kunt uw steigerhout keuken tot in detail samenstellen.

Hier ziet u verschillende landelijke keukens van steigerhout of van eikenhout die wij al eerder gemaakt hebben. De landelijke keukens worden op maat en naar wens gemaakt. U kunt de keuken zelf samenstellen zodat de steigerhouten of eikenhouten keuken aan al uw wensen voldoet.